Кроуфорд зберегла "бридку" родимку завдяки мамі

13 травня 2014, 14:57

Супермодель Сінді Кроуфорд згадала, як мріяла позбутися своєї легендарної родимки, яку вважала потворною.

На щастя, не робити цього дівчинку переконала мама.

Про це 48-річна Кроуфорд розповіла в інтерв’ю журналові "Into the Gloss", пише "Contact Music".

"Вона (мама) відмовила мене від того, щоби позбутися моєї бридкої позначки – як її називала моя сестра. Здавалося, якби вона була на правій стороні лиця, то була б позначкою краси, а якщо на лівій – то позначкою потворності. Мене б дражнили діти у школі, і я справді хотіла, щоби її видалили", - згадала Сінді.


Кроуфорд хотіла позбутися родимки

"Але моя мама завжди казала: "Ти знаєш, яка на вигляд твоя родимка, але не знаєш, який буде шрам". Тепер це – просто частина мого обличчя, про яку я не думаю: "О, як ся має сьогодні моя родимка?" Але це та річ, завдяки якій люди мене запам’ятовують, і завдяки їй багато жінок, у яких теж є позначки краси, асоціюються зі мною", - зазначила супермодель.

Як нещодавно зізналася Кроуфорд, вона досі не завжди задоволена своїм відображенням у дзеркалі. На те, щоби вирішити цю проблему, зірка дає собі 2 роки.

"Я – звичайна жінка, часом я почуваюся гарненькою, а в якісь дні: "О Боже, ніщо не пасує"… Моє нове рішення: до того, як мені виповниться 50, я хочу примиритися з моїм тілом", - підсумувала Сінді.

Нагадаємо, родимка Кроуфорд нещодавно увійшла до Топ-20 б’юті-трендів, введених у моду зірками.

Фото з Instagram Сінді Кроуфорд

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів