Хуліо Іглесіас: Коли я на сцені, я шалений

13 травня 2014, 17:45

Іспанський співак Хуліо Іглесіас не почувається старим та запевняє, що на сцені він "шалений", і кров у його жилах біжить дужче.

Іще 70-річний артист порадив пити добре вино для гарного сексу та назвав Кончіту Вурст "чудовою дівчиною".

Про це пише "The Daily Mail".

"Я не дуже добре ходжу, бо мені болять ноги. Якось я зістрибнув із ліжка, і палець, там, де в мене кісточка, заболів як божевільний…", - поділився Хуліо.


Зате коли він виходить на сцену, то не думає ані про біль, ані про хвилювання.

"Мене запитують, чи ти нервуєшся? Ні, я такий шалений, коли виходжу на сцену. Моя кров біжить дужче. У мене нема холестерину… У мене нема жодного артриту – хіба що лише після концерту. Ні. Стояти на сцені – це найбільший привілей для того, хто хоче показати себе перед людьми", - сказав артист.

Іглесіас був названий найбільш успішним латиноамериканським артистом всіх часів

Зі слів Іглесіаса, його секрет у пристрасті, з якою він несе людям свою музику. Якби вона зникла, він не зміг би більше бути артистом.

"Що? Старий? Ні. Я не почуваюся старим. Не почуваюся старим… Я відчуваю усвідомлення, що час відраховує більше й більше мого життя. Бути 4-річним та 70-річним – не одне й те саме. Повітря на горі стає розрідженим. Але я досі можу дихати", - пожартував він.

Хуліо каже, що ненавидить спати, бо за роботою час тече повільніше. Він правильно харчується та вечорами п’є добре вино.

"Вино робить стосунки прекрасними. Чоловік, який випив зі своєю дружиною вина, здатен кохатися цілий тиждень", - заявив артист, який у 2010-му одружився з матір’ю п’ятьох своїх дітей.

Кончіту Вурст Хуліо вважає справжньою "супер-співачкою", схоже, приймаючи травесті-артиста за дівчину.

"Я гадаю, вона – супер-співачка, вона – чудова дівчина, вона дуже чутлива, і я дуже щасливий за неї. Знаєте, артисти переживають у житті різні ситуації, а вона – у дуже особливій ситуації, то я гадаю, це прекрасно", - оголосив співак.

Фото з Facebook

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів