Бадоєв і Монро вступилися за Лорак

14 травня 2014, 17:51

Останній кліп співачки Ані Лорак на пісню Володимира Івасюка "Мальви" викликав багато критики як серед артистів, так і у пресі. Перш за все, Кароліну звинуватили у запозиченні ідеї для відео в американської зірки Бейонсе.

Режисер Алан Бадоєв, якого неодноразово також звинувачували у плагіаті, заступився за Лорак та подякував їй за пісню.

"Хочу підкреслити свою позицію і поділитися презирством до не дуже розумних і далекоглядних людей. А ще до заздрості. З гіркотою читаю нападки в пресі на Ані Лорак, роздуті журналістами. Артист - це артист. Якщо це успішний артист, значить його люблять; якщо дуже успішний, значить люблять і за межами країни! Він несе пісню і думку для всіх народів", - написав Алан у соцмережі.

Кліп Лорак викликав багато негативних відгуків

"Я розумію, що це викликає заздрість як у колег, так і у насінняплювателів. Адже легше обгадити, ніж працювати. Кліп Лорак про війну як таку. Я зневажаю війну! Кліп Лорак про матір. Я люблю свою маму! Українська пісня - звучить красиво і доречно. Я кажу "дякую" артисту!" - заявив Бадоєв.


"Для тих, хто говорить слово плагіат - дивіться свої кліпи і радійте, що про вас не пишуть… Для людей скажу так: я люблю свою країну за те, що тут не клюють своїх, дають жити, співати і виражатися вільно. Це те, що є цінним!" - наголосив кліпмейкер.

А травесті-діва Монро вступилася за Лорак з іншої причини. Кароліні також закидали те, що вона не заявляла про свою громадянську позицію. Але Монро не вважає, що артисти мають це робити.

Монро також захистила Лорак від нападів

"Мені абсолютно незрозуміло цькування та образливі наїзди на Ані Лорак, особливо від представників її ж професії! Точніше мені-то вони зрозумілі (заздрість породжує лавину пліток і чуток). Більшість комерційно успішних артистів відсторонилися від політичних подій останніх місяців і правильно зробили, так як втрачати є що, а будь-яке необережно сказане слово може бути використане проти них", - написала травесті у соцмережі.

"А якщо врахувати, що ця більшість ніколи особливо не відрізнялося надто розумними думками, особливо в політичній площині, то краще мовчати або стримано віщати "я проти війни!" – додала телеведуча.

Фото з соцмереж

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів