Кисельов представив фільм "подруги" Януковича про Україну

14 травня 2014, 22:36

Скандальна журналістка Олена Березовська, якій приписували інтимні стосунки з екс-президентом Віктором Януковичем, презентувала документальний фільм про останні події в Україні.

Допрем’єрний показ відбувся у Москві, в агентстві славнозвісного гомофоба Дмитра Кисельова, повідомляють "РИА Новости".

Березовська щиро вважає, що створила фільм, у якому йдеться про історичні передумови нинішнього державного перевороту в Україні і про тих, хто хоче відірвати Україну від російського світу.

А за словами Кисельова, у фільмі підкреслені ті моменти формування української нації, на які і раніше, і зараз київська влада не звертає уваги.


"Мені здається, що це правильне доповнення загальної картини, коли українська нація використовується як зброя проти росіян. Мені здається, цей акцент цікавий. Це не енциклопедія або історія українського народу і української культури. Це просто авторський погляд, автор має право звертати вашу увагу і робити свої акценти", - сказав Кисельов.

Він також зауважив, що журналісти опинилися перед викликом в контексті українських подій.

"Багато наших колег через погрози життю і неможливості здійснювати в Україні свою професійну діяльність змушені були покинути Україну і перебратися до Росії, Олена Березовська - одна з таких людей", - упевнений Кисельов.

Олена тепер під крилом у російського "байкаря" Кисельова

Більше того, агентство Кисельова запускає новий "інформаційний аналітичний ресурс".

"Фактично агрегатор всього того, що є по Україні, там будуть новини по Україні та аналітичні матеріали, і він буде називатися так, як і фільм Березовської - "Україна.ру", - розповів Кисельов.

Сама Березовська заявила, що після подій в Україні була вимушена покинути свою країну. А її фільм розкриває історію Майдану з точки зору світової геополітики, його коріння, дійових осіб, "ляльководів і акторів".

За словами авторки, зараз український народ розділився на "своїх" і "чужих".

"Це лінія фронту, проміжку немає. Після цих подій я втратила десятки своїх друзів. Ці люди в гонитві за так званою свободою стали рабами. Рабами того, що показують по телевізору, рабами ненависті, рабами страху", - сказала журналістка.

Показ цього "феєричного" фільму відбудеться 17-го травня на телеканалі "Россия 24".

Фото з Facebook Березовської

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів