Бібер відбивається від звинувачень у спробі грабунку

15 травня 2014, 12:32

Скандальний канадський співак Джастін Бібер у черговий раз опинився в центрі скандалу. Його звинувачують у спробі відібрати в жінки телефон.

Артист запевняє, що то неправда, і що мама його виховала хорошим і добрим.

Пригода сталася в понеділок в одному зі спортивних комплексів Лос-Анджелеса, пише "TMZ".

Джастін та його команда грали в міні-гольф. Артист помітив жіночку, яка буцімто знімала його на свій телефон. Бібер звелів показати йому гаджет, щоби він зміг видалити фото. Далі, як розповідає жінка, співак сам поліз до неї в сумку і витяг телефона. Власниця та Бібер намагалися видерти його з рук в одне одного, і переміг парубок.


У результаті виявилося, що жодних фото жінка не зробила, і артист дарма нагримав на неї та її 13 річну доньку. Дівчинку він узагалі довів до сліз.

Ображена жінка звернулася в поліцію. Ведеться розслідування.

Джастін Бібер із мамою

Між тим інцидент прокоментував у своєму Twitter сам Джастін. Він пожалівся, що йому дуже складно боронити себе та свою приватність.

"Моя мама виховувала мене так, щоби я був добрим до інших. Мене засуджують, переслідують, але я намагаюся бути вище цього. Іноді це непросто. Але намагатимемось…", - повідомив Бібер.

"Я й надалі буду таким чоловіком, якого виховала моя матір. Я люблю людей і намагатимуся бути добрим, навіть якщо навколо несправедливість. Не вірте чуткам…", - порадив він своїм читачам.

Як пише видання, на бік Джастін Бібера в справі про спробу пограбування стала одна з працівниць спортивного комплексу. Жінка, яка була свідком інциденту, повідомила журналістам, що співак не торкався "постраждалої" та не відбирав у неї телефон.

Як повідомили джерела, наближені до артиста, він розгнівався, бо спалах фотокамери заважав йому грати.

Нагадаємо, торік норовливу зірку звинувачував у побитті екс-охоронець. До суду не дійшло, Бібер та позивач змогли домовитися.

Фото з Twitter Джастіна Бібера

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів