Камалія з Захуром запхали за пояс Елтона Джона і Міка Джаггера

15 травня 2014, 14:42

Поки співачка Камалія плаває на яхті, для неї та її чоловіка Мохаммада Захура настала мить тріумфу.

Пара втрапила до одного Топ-10 із сером Полом МакКартні, а "під ними" опинилися Елтон Джон, Роджер Уотерс та подружжя Бекхемів

Рейтинг найгрошовитіших музичних діячів представило британське видання "Sunday Times", повідомляє "Contact Music".

Першу сходинку посів Леонід Блаватнік, статки якого оцінюють у 10 мільярдів фунтів стерлінгів. Бізнесмен, який поїхав із РСРС у 1970-х, є власником компанії "Warner Music".


Пол МакКартні потрапив до списку найзаможніших представників музичної галузі Великої Британії

Друге та третє місце належать Клайву Калдеру, одному з засновників "Zomba Group" та "Jive Records", і продюсерові серу Камерону Макінтошу.

Четвертої сходинки дістався сер Пол МакКартні. Статки музиканта оцінюють у 710 мільйонів фунтів стерлінгів. За ним іде композитор Ендрю Ллойд-Уеббер із цифрою 640 мільйонів. Шосте місце має гурт "U2", який "коштує" 428 мільйонів.

Наступні дві сходинки вибороли продюсери Саймор Фуллер та Саймон Коуелл. На одному щаблі з останнім і розташувалася пара, варта 300 мільйонів фунтів стерлінгів: Мохаммад Захур та його "діамант" Камалія.

Камалія з Захуром опинилися в одному рейтингу з МакКартні, Джаггером і Бекхемами

Сер Елтон Джон, який може похвалитися "лише" 260 мільйонами, завершує Топ-10.

До найдорожчої двадцятки британського музичного бізнесу також увійшли Мік Джаггер, Девід та Вікторія Бекхеми, Кіт Річардс, Майкл Флетлі, Стінг, Рінго Старр та Роджер Уотерс.

Мік Джаггер дістався порівняно скромної 12-ої сходинки

Як відомо, Камалія завзято підкорює музичний ринок Великої Британії, обіцяючи стати "новою Lady Gaga". Вони з чоловіком стали героями реаліті-шоу про найвульгарніших "нових лондонців".

Фото з Twitter Пола МакКартні та Міка Джаггера, з Instagram Камалії

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів