Кончаловський: У доньки є всі шанси повернутися до повноцінного життя

19 травня 2014, 10:14

Російський режисер Андрій Кончаловський та його дружина Юлія Висоцька розповіли про самопочуття своєї доньки Маші.

Подружжя вперше після страшної аварії зробило офіційну заяву, яку цитує видання "7 дней".

"Всі ви знаєте, що в жовтні 2013-го у Франції наша сім'я потрапила в серйозну ДТП. У результаті аварії постраждала наша дочка Маша, яка всупереч до попереджень не застебнула ремінь безпеки", - розповіли батьки.

За словами Кончаловського, Маша дивом залишилася живою. Адже під час аварії дівчинка отримала важку черепно-мозкову травму. Однак за щасливим збігом обставин поблизу в одній з машин знаходився працівник рятувальної служби, який викликав медичний вертоліт, який і доставив Машу в госпіталь в Марселі.


"Останнім часом у ЗМІ з'являється велика кількість завідомо неправдивої і просто недостовірної інформації про стан здоров'я Маші. Ми хочемо підкреслити, що всі повідомлення про хід реабілітації нашої дочки, які з'являються в пресі і не йдуть безпосередньо від нас, недостовірні, тому ми просимо вас ігнорувати журналістські домисли", - заявили режисер з дружиною.

Андрій Кончаловський та Юлія Висоцька сподіваються на одужання доньки Маші

"Зі свого боку ми заявляємо, що Маша поступово але неухильно виходить із надважкої травми, її молодий організм успішно бореться, і у неї є всі шанси повернутися до повноцінного життя. Ми усвідомлюємо, що на неї чекає довгий шлях, і всім нам потрібні сили і віра в благополучний результат", - додали Кончаловський і Висоцька.

Вони подякували усім за підтримку й заявили, що після вимушеної перерви повинні повертатися до своїх обов'язків і роботи.

"Сфера нашої діяльності передбачає публічність, але ми були б глибоко вдячні, якби нам не довелося відповідати на запитання щодо стану нашої дочки. Повірте, це дуже важко. Сьогодні ми готові повідомити, що у Маші спостерігається позитивна динаміка перебігу хвороби і вона в стабільному стані"", - зауважили режисер та телеведуча.

Нагадаємо, Марію Кончаловську почали виводити з коми в лютому цього року.

Фото з соцмережі взято на сайті "Комсомольської правди в Україні"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів