Джолі: Голлівудським мамам нема на що жалітися

22 травня 2014, 12:34

Акторка Анджеліна Джолі, в якої шестеро дітлахів, вважає, що, попри велику заклопотаність, голлівудським матусям гріх скаржитися.

А ще вона натякнула, що може так ніколи й не вийти заміж за Бреда Пітта.

Про це пише "Ace Showbiz" із посиланням на "NY Daily News".

"Я – не мати-одиначка, яка працює на двох роботах і кожен тиждень намагається звести кінці з кінцями. Я маю значно більше підтримки, ніж більшість людей, більшість жінок у світі. І в мене є фінансові можливості мати домівку та медичну допомогу, та їжу", - сказала Анджеліна.


Анджеліна Джолі в програмі "Good Morning America"

"Насправді я вважаю, що жінки в моєму становищі, коли в нашому розпорядженні є все, щоби нам допомогти, не повинні жалітися. Подумаймо про всіх тих людей, яким справді скрутно, в яких немає фінансових можливостей, немає підтримки, і багато хто ростить дітей самотужки. Ось що тяжко", - підсумувала вона.

Між тим у інтерв’ю "Good Morning America" в середу Джолі зізналася, що таємного весілля вони з Піттом найближчим часом не планують.

"У нас немає дати, ми нічого не приховуємо, ми дійсно не знаємо. Якось ми побалакали з дітьми про це… А один із них запропонував пейнтбол. І ми подумали: "Що ж, це дещо інше", - поділилася Джолі.

Нагадаємо, нещодавно Анджеліна заявила, що кіно для неї відходить на другий план. Вона хоче зосередитися на режисерстві та своїй роботі в ООН.

До слова, Джолі не виключає того, що колись піде й політику, пише "The Daily Mail". Але це станеться лише тоді, як вона буде впевнена, що її сприйматимуть серйозно.

Фото з Facebook-сторінки фан-клубу Анджеліні Джолі

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів