Пригожин про Волочкову: Я її не поважаю

22 травня 2014, 16:05

Чоловік та продюсер співачки Валерії Йосип Пригожин ніяк не може зупинитися говорити про балерину Анастасію Волочкову.

Навіть після того як чоловік "дав задню" й забрав з суду усі претензії до танцівниці, він продовжує звинувачувати її в аморальності та натякати, що вона не надто хороша мати.

"Підпишіться на її інстаграм, і ви побачите, чим вона живе. Вона тільки встигає витирати всі коментарі, що їй пишуть, і вивішувати свої непристойні фотографії, доводячи людям, що це красиво. У неї на всіх знімках келихи вина, шампанське, баня, вона роздягнена. Там є щось пристойне? Який приклад вона дитині подає? Я її не поважаю", - заявив Пригожин в інтерв'ю "Собеседнику".

Чоловік Валерії запевняє, що забрав судові притензії до Волочкової, щоб йому та його коханій ніхто не дорікав, що вони "б'ють бідну жінку".


Продюсер зауважив, що це не вони з дружино почали конфлікт, а саме балерина. Окрім цього Пригожин впевнений, що Валерію "мочать" українські ЗМІ, які стверджують, що артистка закликає колег не їздити в Україну.

Пригожону не подобаються розпусні фото Волочкової, але й в нього не надто цнотливі світлини

"Ви не знайдете жодного коментаря Валерії на цю тему. Якщо доведете, що це десь було, я готовий дати мільйон доларів. Але ця брехня множиться з кожним днем, і поки зупинити її неможливо", - зауважив він.

Коханий Валерії також запевнив, що він забрав заяву проти Волочокової аж ніяк не під тиском з боку її впливових друзів:

"Нісенітниця собача! По-перше, мені ніхто не дзвонив. І які у неї впливові друзі можуть бути? Хотів би я їх бачити! Повторюю ще раз: це моє особисте рішення. Вона зараз буде, звичайно, придумувати різні історії. Волочкової дуже важливо показати свою значимість, свій статус, якого і немає, власне кажучи. Я це зробив з інших міркувань: яка - ніяка, а вона мати і у неї росте дитина".

Пригожин запевняє, що вони з Валеріє обрали тактику не реагувати на Настю і більше з нею не зв'язуватися. Навіть за один стіл разом з Волочковю продюсер не сяде.

"Ні, звичайно! Мені западло з нею і раніше було поряд знаходитися, а зараз тим більше", - сказав він.

А от до Собчак, яка полюбляє шуткувати з його дружини Валерії, Йосип Пригожин має теплі почуття.

"До Собчак можна по-різному ставитися, але вона розумна, ерудована дівчинка. Так, у нас можуть розходитися політичні погляди, але з нею не соромно перебувати в одному суспільстві, з нею приємно спілкуватися. Ми можемо сперечатися, але для мене Собчак набагато пристойніша за Волочкову", - пояснив продюсер.

"Журналісти та артисти поважають Собчак - я в даному випадку встану на її захист. У неї є позиція, а у Волочкової немає", - додав він.

Нагадаємо, Валерія з чоловіком образилась на те, що Волочкова назвала їх "політичними повіями" за їх відверту підтримку анексії Криму.

На це Пригожин заявив, що ще доведе, хто є справжньою повією. А одразу ж після Анастасію запідозрили у проституції.

Фото з Instagram Пригожина

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів