Едіта П’єха розповіла правду про свою хворобу

27 травня 2014, 17:59

Російська співачка Едіта П’єха розповіла про стан свого здоров’я.

76-річна артистка вирішила покласти край чуткам, які виникли після її нещодавньої екстреної госпіталізації. Тоді подейкували про серцевий напад.

"Я зараз дійсно перебуваю в лікарні. Мене сюди влаштувала дочка, щоб лікарі розібралися, що ж все-таки сталося в Северодвінську. Виявилося, стався дихальний спазм на тлі запалення бронхів, які я недолікувала", - пояснила Едіта Станіславівна в коментарі "Собеседнику".

"Досі пам'ятаю ті відчуття, які пережила на сцені: зітхнула - і мені стало погано. Але це не серце, а просто бронхіальний спазм. Нічого страшного: все буває на 77-му році життя", - додала артистка.


П'єха розповіла через що насправди опинилася в лікарні

П’єха запевняє, що почувається значно краще. Зараз вона виконує всі розпорядження лікарів і сподівається скоріше покинути лікарняні стіни й знову вийти на сцену.

Нагадаємо, більше тижня тому співачці стало зле прямо на концерті у Северодвінську. Тоді Едіта Станіславівна відмовилася від госпіталізації в місцеву лікарню й відправилась до медиків у Санкт-Петербурзі.

Варто відзначити, що останнім часом П’єха часто скаржиться на проблеми зі здоров'ям. Співачку вже кілька років мучать сильні болі в спині, через які вона не може довго стояти.

Фото "Собеседника"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів