Принц Чарльз вважає Вільяма занадто дурним, щоб бути королем?

29 травня 2014, 14:19

Британський принц Чарльз, кажуть, вперше в боротьбі за англійський трон висловився негативно про свого суперника і сина принца Вільяма.

Спадкоємиць престолу буцімто назвав свого старшого нащадка наївним і занадто дурним, щоб стати королем. Про це повідомляє журнал "Globe", який цитує "The Showbiz Spy".

"Чарльз, підігрітий його злою і підступною дружиною Каміллою, накинувся на Вільяма, щоб переконати королеву Єлизавету, що її онук не готовий досягати її успіхів", - зазначає видання.

Син королеви Єлизавети нібито дозволив собі такі різкі слова після нещодавньої заяви, щодо колекції слонової кістки у Букінгемському палаці.


Принц Чарльз вважає сина занадто дурним для королівского престолу?

Ще у лютому, в ході Лондонського саміті проти незаконної торгівлі дикими тваринами, Вільям зауважив, що "він із задоволенням би позбувся всієї колекції зі слонової кістки, що належить Букінгемському палацові".

"Без сумніву, Вільям мав би більш ретельно підбирати слова", - сказало джерело.

Чарльз вважає, що ремарки Вільяма були дещо наївними і безглуздими, якщо врахувати, яка велика колекція зі слонової кістки розташована в палаці.

"Він мабуть вважає, що є величезна різниця між справедливим закликом до дії проти нелегальних торговців і закликом до Букінгемському палацу, щоб позбутися від надзвичайно важливої історичної колекції артефактів", - додав інформатор.

Як відомо, принц Вільям займає друге місце в списку престолонаслідування, і у випадку коронації буде іменуватися Вільгельм V.

Фото з Facebook

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів