Кличко: Скільки у мене грошей, знає лише дружина

29 травня 2014, 12:32

Чемпіон світу з боксу Віталій Кличко, який незабаром сяде у крісло міського голови Києва, розповів про свої статки.

Спортсмен зізнався, що про те, скільки у нього грошей він сам достеменно не знає. Натомість точні цифри відомі лише його дружині Наталі.

Про це Кличко-старший розповів у вечірньому шоу "Про що говорять чоловіки" на "Просто Раді.О".

Так, на запитання, чи не дратують його розмови про фінансовий стан, Віталій відповів:


"Це завжди обговорюють, скільки за бій отримує, скільки будинок коштує, але це ж людські слабкості, все ж таки цікаво: "скільки ж у нього насправді грошей". Я людина публічна, у мене ніколи таємниць не було. Скільки грошей у мене на рахунку, знає тільки моя дружина. Я б і радий розповісти, але щоб дізнатися , потрібно запитати у неї".

Кличко заявляє, що лише дружина знає скільки в нього грошей

Майбутній градоначальник також розповів, що свої перші гроші заробив на змаганнях у Палм Біч, ще в часи СРСР. Тоді спортсмен програв поєдинок, проте все ж отримав за участь сто доларів.

На 20 доларів він накупив жувальної гумки для брата Володі, а на решту грошей - флакончик "Шанель №5" для мами, банку пива для батька і кросівки для себе.

Нагадаємо. Віталій Кличко відмовився балотуватися на пост президента України, натомість пішов на вибори мера Києва. За попередніми підрахунками, боксер набрав найбільшу кількість голосів й незабаром очолить столицю.

Фото надане "Просто Раді.О"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів