Іменем Путіна хочуть назвати стадіон

30 травня 2014, 12:21

У Санкт-Петербурзі може з’явитися стадіон під назвою "Путін-Арена".

Назвати об’єкт, який добудують у 2016-му році, на честь президента Росії запропонував депутат Законодавчого зібрання Петербурга Віталій Мілонов.

Про це повідомляє "Gazeta.ua" із посиланням на "ИТАР-ТАСС".

у Санкт-Петербурзi може з'явитиcя стадiон iменi Путiна

Із пропозицією щодо назви "Путін-Арена" депутат письмово звернувся до губернатора міста Георгія Полтавченка. За словами Мілонова, якщо стадіон носитиме ім’япрезидента, він стане "пам’ятником доби, котру нині переживає країна, втіленим символом часу сучасної Росії".


У своєму листі депутат підкреслив, що Володимир Путін дуже багато зробив для російського спорту. Зокрема завдяки його зусиллям у Сочі була проведена Олімпіада, котра стала "кращою за всю історію Ігор", російські спортсмени почали завойовувати перші місця на найкрупніших змаганнях, а спорт у країні знову набув популярності.

Зведення стадіону на Крестовському острові розпочалося в 2007-му році. Вартість об’єкта за затвердженим у 2013-му році кошторисом становить 34,9 мільярда рублів (950 мільйонів доларів). Стадіон вміщатиме 60-69 тисяч глядачів. У 2018-му на ньому пройдуть матчі чемпіонату світу з футболу.

Фото з офіційного сайту Володимира Путіна putin.kremlin.ru

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів