Пітт про напад українця: Нічого не маю проти ексгібіціоніста

3 червня 2014, 12:07

Голлівудський актор Бред Пітт розповів подробиці інциденту з українським "пранкстером" Віталієм Седюком, що стався минулого тижня на кінопрем’єрі.

Кінозірка зізнався, що двічі дав нападнику по голові та назвав колишнього журналіста "ТСН" ексгібіціоністом.

Про це пише "People".

"Я саме закінчував давати автографи, коли краєм ока побачив, як хтось стрибає через загорожу на мене. Я зробив крок назад, цей хлопець учепився за мої лацкани. Я глянув униз, а той псих намагався заритися лицем у мою промежину, тож я двічі тріснув його по потилиці – не надто сильно – але достатньо, щоб привернути його увагу, бо він мене відпустив", - розповів Пітт.


Зі слів актора, останньої миті, коли до нападника вже прямувала охорона, Седюк спромігся вхопити його окуляри.

Бред Пітт розказав, як на нього напав українець

"Я нічого не маю проти ексгібіціоніста, але якщо цей мужик продовжує в своєму дусі, то все псує шанувальникам, які весь вечір чекали на автограф чи селфі, оскільки через це люди з більшою обережністю наближатимуться до натовпу. І він має знати, якщо ще раз спробує зазирнути жінці під спідницю, його відлупцюють", - попередив Бред.

Нагадаємо, суд заборонив Седюку наближатися до Бреда Пітта, призначив 3-річний випробувальний термін та наказав молодикові відвідувати психологічні консультації.

Як запевнив видання адвокат безробітного українця, Віталій не намагався вдарити кінозірку.

"Він мені сказав: "Я просто побачив Бреда Пітта і подумав: "Змушу Анджеліну Джолі ревнувати"… Він обійняв (Пітта) за талію, і його схопила охорона. Він не бив його – принаймні, навмисне. Щось могло статися через штовханину", - сказав він.

Фото з Facebook Бреда Пітта

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів