Кадирова нагородили орденом Доброти

4 червня 2014, 15:07

Глава Чечні Рамзан Кадиров, який готовий відправити тисячі чеченців воювати в Україну, отримав орден Доброти.

Цієї нагороди його удостоїв Національний фонд "Суспільне визнання", йдеться на сайті глави і уряду Чеченської Республіки.

У повідомленні вказано, що Кадиров отримав орден за "доброту і людяність, а також ефективну діяльність з адресної соціальної і духовної підтримки дітей та вдів загиблих захисників Вітчизни, ветеранів Великої Вітчизняної війни та бойових дій, активну високоморальну громадянську позицію".

За словами віце-президента фонду Павла Абакумова, протягом багатьох років "Суспільне визнання" відзначає працю людей, які "щодня ризикують своїм життям і здоров'ям, стоять на варті правопорядку і ведуть боротьбу з тероризмом і злочинністю".


Щоправда, у перерахуванні буцімто "чеснот" лідера Чечні не згадуються його нещодавні заяви, що на південному сході України є чеченці, а ще 74 тисяч готові їхати воювати проти українців.

Так виглядає найдобріша людина Чечні?

Згідно сайту Кадирова, у нього мінімум два десятки різних державних, республіканських і відомчих нагород і звань. Зокрема, він - Герой Російської Федерації, кавалер ордена Мужності і ордена Кадирова, заснованого на честь його батька, і володар звання "Почесного громадянина Чеченської Республіки".

Крім того, у глави Чечні є медалі "За зміцнення кримінально-виконавчої системи Російської Федерації" та "За участь у контртерористичній операції на території Чеченської Республіки".

Кадиров є заслуженим працівником фізичної культури республіки, почесним академіком Російської академії природничих наук, а також майстром спорту з боксу.

А у 2007-му році Кадиров був удостоєний вищої нагороди Міжнародного Комітету захисту прав людини: "Золота Зірка - Честь і Гідність" з присвоєнням звання "Заслужений захисник прав людини".

Фото з Instagram Кадирова

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів