Як Обама, позіхаючи, тягав гантелі. ВІДЕО

5 червня 2014, 13:26

У мережу Інтернет потрапило відео з тренування президента США Барака Обами у тренажерному залі варшавського готелю.

Американський лідер у спортивному костюмі та з навушниками у вухах, позіхаючи, тягає гантелі та робить інші вправи, пише "The NY Daily News".

Кадри були зроблені у тренажерному залі готелю "Marriott", де зупинявся Обама під час свого останнього приїзду до Польщі.

За словами свідка тренування, президент США був у залі 45 хвилин. Під час однієї з вправ, перелік яких був написаний на листку паперу, Обама "важко зітхнув і застогнав".


ДИВІТЬСЯ ВІДЕО:

Деякі з користувачів Інтернет зазначили, що публікація такого відео – доказ, що у американського лідера не все гаразд із службою безпеки. Мовляв, досить ризиковано дозволяти стороннім особам впритул наближатися до Барака Обами та ще й знімати його на телефон.

Однак, служба охорони президента США поспішила запевнити, що нічого страшного в цьому немає.

"Гостей готелю не попросили залишити спортзал протягом цього тренування, не було й прохання утриматися від зйомок", - зауважив представник бодігардерів Обами.

За його словами, відзнятий матеріал "нічим не відрізняється від того, якби президент відвідав ресторан чи якусь закусочну, а присутні сфотографували б його".

Відео YouTube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів