Симоненко звозив дружину до Європи. ФОТО

6 червня 2014, 12:56

Головний комуніст країни Петро Симоненко, схоже, знайшов найкращий час для відпочинку.

Поки на сході України йде справжня війна, а "Комуністичну партію" хочуть заборонити, політик та його молода дружина відпочили у Європі.

Про подорож Симоненка та фотопідтвердження цього опублікував у своєму Facebook Бачо Корчилава.

Він виклав знімок комуніста з родиною в аеропорту. Фото було зроблене перед посадкою у літак, який прямував з Барселони до Києва.


"І тут я помічаю трохи неподалік парочку з двома дітьми парочку. Придивився і як думаєте хто? Так, так, так він самий - головний комуніст України, який плаче і стогне на всіх ефірах про важку долю народу, Петро Миколайович Симоненко. І при чому полетів він чомусь не на озеро Байкал, а в таку ненависну усіма комуністами буржуазну Європу", - пише Корчилава.

Симоненко з сім'єю відпочивали в Європі, наче нічого й не відбувалося і не відбувається в Україні

Вже у літаку він запитав у Симоненка: "Скажіть а вам не соромно це в Європу літати? Могли ж політати в Амурську область, а ні все ж в Іспанію понесло Вас".

"Симоненко видавив щось подібне посмішки і спробував сказати що я не правильно розумію. І тут підскочила його дружина Оксана, яка заістерила що як я смію так говорити їм. Симоненко вирішив її заспокоїти але у нього це слабо виходило. Я ж усього сказав у відповідь: "Смію, тому що ви зрадники і торговці своєю Батьківщиною"", - розповів блогер.

До слова, прибувши до Києва Петро Симоненко разом з родиною скористався послугами Зали офіційних делегацій, і сховався від людей, вискочивши через "вихід для обраних".

Фото з Facebook

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів