Валерія знайшла причину, аби не їхати цього літа в Крим

6 червня 2014, 16:52

Російська співачка Валерія попри підтримку політики Володимира Путіна, цього літа таки до Криму не приїде.

Артистка вирішила не робити традиційне турне нині анексованим півостровом, пославшись на те, що присвятить це літо власним дітям.

Про російських артисті, які вирішили Крим зі свого літнього гастрольного туру розповіли журналісти програми "Неймовірна правда про зірок", яку цитує "E-motion".

Зокрема, співачка Валерія, яка вже особисто вітала Крим із "поверненням до Росії", схоже, "кинула" своїх прихильників.


Продюсер і чоловік артистки Йосип Пригожин пояснив їх відсутність з дружиною цього літа в Криму сімейними обставинами.

"Валерія не їде в південний тур цього літа, бо в нас велика кількість дітей, у яких канікули в різний час. Лєрі хочеться побути з ними. До того ж на літо ми нічого не планували, бо думали, що підемо в декрет. Ще хочу зазначити, що їздити в "південні тури" дуже важко: там не налагоджена транспортна система і жахливі дороги. Такі тури обожнює тільки Філіп Кіркоров", - зазначив Пригожин.

Валерія так палко підтримувала анексію Криму, що вирішила влітку туди не їхати?

До слова, Кіркоров, дійсно, був частим гостем на півострові, на цей раз вирішив наслідувати приклад колег і скасував кримські гастролі. Замість цього Кіркоров має намір відвідати Болгарію, віддалені населені пункти Росії, заїхати до Вітебська, а також приїхати в Юрмалу на пісенний фестиваль "Нова хвиля".

У свою чергу, король шансону - Стас Міхайлов - вирішив повністю не виключати Крим зі свого гастрольного туру. Артист планує приїхати з концертом до Ялти.

"Я обов'язково поїду. Що ж там - не люди чи що? Я це місто дуже люблю, Ялту. Ми були там завжди і, слава Богу, будемо їздити і радувати наших слухачів. Лише б здоров'я було", - поділився співак.

Нагадаємо, депутатка та співачка Таїсія Повалій, навпаки, залюбки поїде до Криму - артистка візьме участь у святкуванні Дні Росії.

Фото з Instagram Валерії

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів