Лопес кілька тижнів приховувала, що покинула коханця?

8 червня 2014, 13:26

Співачка та актриса Дженніфер Лопес тепер самотня - зірці таки увірвався терпець й вона покинула свого коханця Каспера Смарта.

Парочка, яка була разом 2,5 роки, розійшлася ще кілька тижнів тому, повідомляє "The Daily Mail" з посиланням на джерело.

"В них були проблеми останнім часом", - зауважив інформатор.

Ані 44-річна Джей Ло, ані 27-річний Каспер не коментують своє розлучення. Тож достеменно невідомо, чи співачка покинула коханця ще до його захоплення транссексуалами, чи ж вже після того, як дізналась про це.


Лопес самотня вже не один тиждень

Однак, в оточенні пари кажуть, що причиною розставання стали зовсім інші речі, й Лопес і Смарт залишаться друзями.

"Це насправді був дружний процес, який розпочався декілька місяців тому. Це рішення було не легким, але вони вирішили залишитися друзями... Їхні стосунки не могли продовжуватися через відстань. Він (Каспер) почав працювати над власним життям і кар’єрою. Та й вона (Лопес) зосереджена на собі. Тож вони просто не могли бути поруч" - цитує інформаторі "Us Weekly".

Каспер вирішив подражнитися, виклавши фото свого торсу?

І дійсно, схоже, Дженніфер не надто переймається своєю самотністю. Вона виклала в Instagram фото, де побажала усім гарних вихідних.

Нагадаємо, нещодавно з’явилися чутки про те, що коханий Джей Ло захопився транссексуалами. Мовляв, хлопець обмінювався з ними інтимними фото та вів палку переписку. До слова, раніше подейкували, що Касперу взагалі до подоби чоловіки.

Фото з Instargam Лопес і Смарта

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів