Росіяни відлякують Мерліна Менсона іконами та георгіївськими стрічками

11 червня 2014, 17:54

Американського епатажного співака Мерліна Менсона намагаються заборонити в Росії.

У середу в Новосибірську відбувся мітинг проти концерту рок-музиканта, який має відбутися на День міста – 29-го червня, повідомляють "РИА Новости".

Відлякати Менсона від приїзду до російського міста прийшли близько 400 осіб.

На мітингу активісти роздавали георгіївські стрічки, а в руках тримали ікони і плакати з гаслами "Скажи "ні" дядькові Менсону", "Припиніть розбещувати наших дітей", "У традиціях наша сила" та інші.


Громадські діячі вважають, що тексти пісень Менсона являють собою "суміш непристойностей, пропаганди наркотиків, сексуальних збочень і образ християнської віри".

Росіяни вбачають у творчості Менсона образу християнської віри

Активісти вимагають заборони концерт американського виконавця. На їх думку, виступ Мерліна є провокаційним заходом, який ображає традиційні цінності та моральні норми росіян.

Організатори ж концерту запевнили, що на виступі Менсона не буде допущено жодних порушень закону.

Раніше в середу депутати Новосибірську звернулися в прокуратуру з проханням оцінити творчість музиканта з точки зору дотримання законів Російської Федерації.

У вівторок тимчасово виконуючи обов’язки губернатора Новосибірської області Володимир Городецький не виключив, що концерт епатажного музиканта може бути перенесений з 29 червня на іншу дату. Про повну заборону концерту мова поки не йде.

Фото з Facebook Мерліна Менсона

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів