Апексімова: Одеса ніколи не була Україною

11 червня 2014, 18:19

Російська актриса Ірина Апексімова впевнена, що Одеса ніколи не була українським містом.

Артистка не приховує свого невдоволення нинішньою "українською державністю" й розповідає, як одесити заздрять Криму й хочуть до Росії.

Про свою антиукраїнську позицію Апексімова розповіла в інтерв’ю "Дождю".

Ірина, яка, за її словами, практично виросла в Одесі, переживає, що через події в Україні втратила купу знайомих. Актриса бідкається, що через політику пересварилися цілі родини.


"Ось це мене більш за все вбиває. Мене вбиває, що з’явилися "москалі" й "хохли". Це завжди було на рівні якогось жарту чи це мене не торкалося", - заявила вона.

А далі Апексімова взагалі заявила, що Одеса – не Україна:

"Одеса ніколи не була Україною, Одеса завжди була вільною економічною зоною у всіх розуміннях цього слова. І раптом в Одесі з’являються люди, які кричать: "Ми за Україну!". Для мене це дивно. Я не можу зрозуміти, звідки ці люди взялися, для мене це так дивно".

Апексімову дивують українці в українському місті Одеса

На запитання, що їй, певно, не дуже симпатично те, куди прийшла українська державність, акторка відповіла: "М’яко кажучи, це не симпатично зовсім".

За словами Ірини, в неї купа знайомих в Одесі й всі вони "антимайданівці", які сидять по домовиках і зайвий раз бояться вийти на вулицю.

"Їм страшно, тому що їм весь час передають по телевізору, я не знаю, це одеське телебачення або спільне: "Закуповуйте сірники, сіль, гречку". Створюється військова обстановка, навіть якщо нічого цього не відбувається. Вони всі сидять вдома, на всяк випадок ніхто нікуди не виходить, або перебіжками, поки чого не вийшло", - розповіла "страшилки" артистка.

Апексімова зауважила, що всі її знайомі налаштовані проросійські й готові увійти у склад Росії:

"У багатьох родичі живуть в Криму, вони кажуть: Як їм пощастило, вони вже в Росії".

Тож не дивно, що знайомі Ірини вважають Путіна хорошим президентом, а всі роки поки жили в Україні насміхалися та знущалися з державної валюти – гривні.

"Так, всі ці роки сміялися, називали українські гривні "хохлобаксами", це ж було завжди предметом знущань і якогось гумору", - залюбки розповідає актриса.

Цікаво, але антиукраїнська позиція не заважала свого часу Ірині Апексімовій заробляти гроші у "хохлів". Зокрема, актриса грала у серіалі "День народження Буржуя".

Фото "Кинопоиск"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів