Спадкоємець Рокфеллера загинув в авіакатастрофі

14 червня 2014, 16:20

Член однієї з найбагатших родин Америки, Річард Рокфеллер загинув унаслідок авіакатастрофи, що сталася в штаті Нью-Йорк.

Правнук легендарного Джона Рокфеллера сам пілотував одномоторний літак. Він зник із радарів близько 8-ої години ранку в п’ятницю, за лічені хвилини після того, як вилетів з аеропорту.

Про це повідомляє "The International Business Times".

65-річний Річард повертався з Нью-Йорка, де напередодні святкували 99-річчя його батька, відомого філантропа Девіда Рокфеллера.


Правнук Джона Рокфеллера загинув за штурвалом літака

За підомленням місцевої поліції, літак під час падіння розвалився на частини. Деякі з них застрягли на деревах. Причини авіакатастрофи розслідуються.

"Це жахлива трагедія. Родина шокована. Річард був чудовим та улюбленим сином, братом, чоловіком, батьком та дідусем. Він був досвідченим пілотом та шанованим лікарем. Це страшенно сумно", - повідомив речник родини Рокфеллерів.

Річард Рокфеллер обіймав посаду президента некомерційної організації "Health Commons Institute", що займалася покращенням медичної системи США. Упродовж 20 років він був головою Американської консультативної ради благодійної організації "Лікарі без кордонів".

Як відомо, Рокфеллери свого часу були найзаможнішою родиною Сполучених Штатів. Девід Рокфеллер нині посідає 193-тю сходинку в рейтингу найбагатших американців за версією "Forbes".

Прінтскрін з сайту "Rockfeller Brothers Fund"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів