Тисячі людей попросили Бейонсе причесати доньку

15 червня 2014, 10:16

Американська співачка Бейонсе та її чоловік Jay-Z мусять краще доглядати за волоссям своєї єдиної доньки.

Бідна Блю Айві не має ходити "мов вівця". Такої думки дотримуються тисячі людей, які підписали спеціальну петиції на сайті "Change.org".

Про це пише "The Daily Mail".

У мережі з'явилася петиція, присвячена волоссю Блю Айві

Авторку петиції "Розчешіть їй волосся" звати Жасмін Толівер.


"Як жінці, котра розуміє важливість догляду за косами, мені тривожно бачити дитину, котра потерпає від зневоднення волосся", - написала вона.

"Батьки Блю Айві, Шон Комбз, також відомий як Jay-Z, та Бейонсе багато разів зазнавали невдачі в догляді за волоссям Блю Айві. Дійшло до того, що в дитини з’явилися сплутані пасма та колтуни. Будь ласка, замовте слово за належний догляд за косами Блю Айві", - попросила жінка.

Петицію підтримали вже кілька тисяч людей.

Багато кому зачіска дочки Бейонсе нагадує вівцю

"… Жодне дитя, чия мати витрачає тисячі на власне волосся, не мусить жити, виглядаючи як вівця!", - написала одна з обурених жінок.

"Терпіти не можу, коли мати виглядає на мільйон доларів зі своєю зачіскою, а в дитини такий вигляд, наче вона від народження гребінця не бачила", - додав інший інтернет-користувач, що підписав петицію.

Цікаво, що, здійнявши таку бурю в мережі, пані Толівер згодом заявила, що створена нею петиція – жарт, і вона не мала наміру нікого образити. Вона надіслала своє благословення Блю Айві, але наголосила, що волосся треба зволожувати та доглядати.

Прінтскрін з сайтів "Change.org" та "The Daily Mail"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів