Доронін боїться розлучатися з дружиною?

17 червня 2014, 16:09

Російський багатій Владислав Доронін ніяк не розлучиться з дружиною.

Кажуть, бізнесмен, який свого часу крутив роман із Наомі Кемпбелл та обіцяв зводити її під вінець, банально боїться за свої статки.

Мовляв, саме перспектива розподілу майна й стримує Дороніна офіційно піти від дружини. Про це "Экспресс-газете" розповіла подруга Катерини Дороніної Катаржина.

"Владислав якось обмовився про розлучення, так Катя сказала: "Давай розлучимося, але на території Англії. Мої адвокати залишать тебе у самих стрінгах". Доронін став вимагати розлучення на території Росії, але Катя не погодилася: "Я живу в Лондоні, у мене британське громадянство, тут і оформимо папери", - запевняє жінка.


Доронін брехав усім про своє розлучення?

За словами подруги Катерини, тепер багатій буквально тремтить і мріє, щоб дружина заспокоїлася й не пішла до адвокатів.

"Адже дружина за британськими законами може забрати мінімум половину його власності. Тим більше, у Владислава і Катерини є спільна дочка, і в наявності зрада чоловіка, так що всі козирі у неї в руках", - пояснила співрозмовниця.

Вона зауважила, що Доронін витрачає на законну дружину купу грошей:

"Катерина Дороніна живе в Лондоні з дочкою, як у раю. Владислав витрачає на дружину шалені гроші. Вона ні в чому собі не відмовляє: спускає гроші на хлопчиків, їздить на "бентлі"... Наомі завжди ревнувала Владислава до Каті, тому що дружині він все купує, а їй і каблучку подарував навіть не з діамантом, а всього лише зі смарагдом".

Інформаторка додала, що якось Кемпбелл попросила поставити тренажери в її московську квартиру, на що Доронін посміявся і купив їй абонемент в спортклуб.

До слова, чутки про те, що російський мільярдер досі одружений ширилися ще у 2010-му році, якраз коли він буцімто покликав супермодель заміж.

Подруга Катерини каже, що Владислав просто брехав усім про свою свободу.

"Владислав говорив всім знайомим, що розлучився з дружиною і тепер абсолютно вільний, але це не так. Він як і раніше одружений на Катерині. Виходить, обманював і Наомі, і Лео ДіКапріо, і Шона Пенна, та інших. І на Кемпбелл він одружуватися не збирався", - стверджує Катаржина.

Нагадаємо, Владислав Доронін тривалий час зустрічався із Наомі Кемпбелл. Справа навіть йшла до весілля. Однак рік тому парочка розбіглася. Серед можливих причин розлучення моделі та багатія називали відсутність сексу.

Фото "Экспресс-газеты"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів