Кіркоров подякував Галкіну за Пугачову

18 червня 2014, 13:01

Російський співак Філіп Кіркоров привітав із днем народження свого "наступника" - гумориста та нинішнього чоловіка Алли Пугачової Максима Галкіна.

Артист детально розписав чому вважає Галкіна другом та подякував йому за Примадонну.

Слова привітання Філіп опублікував у своєму Instagram.

"Сьогодні, 18 червня, 2014р, День Народження мого Друга! Так-таки, часом "розумом Росію не зрозуміти", але саме так я можу сказати про Максима Галкіна! Не дивуйтеся! Саме ДРУГ!" - почав Кіркоров.


Далі ж співак заявив, що Галкін не винен у його розлученні з Пугачовою, а навпаки - допоміг зробити співачку щасливою:

"Те що відбулося в моєму житті 10 років тому, зовсім не через Максима, а через мене, а Максиму я тільки вдячний за те, що в тій, не простій для нас з Аллою ситуації, коли "чашка щасливого сімейного життя була вже навіть не тріснута, а розбита", він з'явився в нашому житті і згладивши "всі кути", не залишив на самоті дивовижну Жінку, яка співає, а навпаки, зробив її щасливою, і не дав впасти у зневіру...".

Кіркоров розповів, як Галкін врятував його стосунки з Пугачовою

За словами Філіпа, саме завдяки Максиму він досі має змогу спілкуватися з Примадонною. Мовляв, саме дружба з Галкіним перевела їхні з Аллою стосунки на інший рівень.

"І піди знай, що краще і чесніше, і як би все було, якби не Макс і його вроджена інтелігентність і такт! За це я особисто буду йому все життя вдячний, бо дуже люблю Аллу, і бажаю їй тільки щастя, а Максиму бажаю, щоб він і надалі залишався таким же дбайливим, уважним, чесним, веселим, чуйним і щирим другом і чоловіком, в житті не тільки нашої улюбленої і обожнюваної Алли, але і в нашій, його друзів!" - додав Кіркоров.

"Будь щасливий дорогий Максим, здоровий і звичайно здоров'я та радості Вашим з Аллою дітям, Гарріку та Лізі, моїм дітям "точно вже нудно не буде"!!))))" - зауважив він.

Наостанок Кіркоров побажав Галкіну аншлагів та всього найкращого.

Фото з Instagram Кіркорова

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів