Звєрєв програв "голе" парі й збирається судитися

23 червня 2014, 13:25

Російський тусовщик, стиліст і співак Сергій Звєрєв голяка прогулявся центром Москви й планує судитися з аферистами.

Днями артист порадував шанувальників пікантними відео, де він крокує російською столицею у самих лише трусах. Як пояснив у своєму Instagram Сергій, він програв парі, бо збірна Росії з футболу програла збірній Бельгії.

"Ми посперечалися: якщо наша збірна програє, то я роздягнуся і пройдуся голий по Тверській. Ну що, йду роздягатися, доведеться йти голим аж до Красної Площі", - написав він.

На коротких відеозаписах видно, як Звєрєв в самих трусах, шапці і взутті на високій платформі, крокує вулицями Москви. А на знак того, що він обіцяв бути "голим", Сергій приспустив труси, показавши на камеру сідниці.


Через програш російської збірної Звєрєв зняв з себе одяг

"Довелося роздягнутися догола незважаючи на холодний дощ. Дійшов до Красної Площі", - підписав відеозапис стиліст.

Кому саме Сергій програв парі - невідомо. Натомість відомо, що артист збирається йти до суду, але в іншій справі.

Так, Звєрєв має намір засудити афериста, який видавав себе за концертного директора й анонсував його виступ у Єгипті, пише "Super.ru".

Такий собі чолов'яга на ім'я Ігор Всемогутній розміщав у соціальних мережах анонси концертів російських артистів у готелях Туреччини, Єгипту та Італії. Зокрема, йшлося про виступ Звєрєва в Шарм-Ель-Шейху.

Навіть дощ не зупинив Сергія

Обурений Сергій зажадав пояснення від афериста, але "концертний директор 29 готелів" видалив всі сторінки в соціальних мережах.

"Зараз мої знайомі почали питати мене про літній концерт в Єгипті, якого в принципі бути не повинно. Виявилося, що цей аферист поширював неправдиву інформацію про неіснуючі концерти в Instagram і Twitter. Якщо нам вдасться знайти його, то ми подамо до суду!" - запевнив стиліст.

Фото з Instagram Звєрєва

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів