Седокова запевняє, що не руйнувала нічию сім'ю

24 червня 2014, 16:54

Співачка Ганна Седокова продовжує мусолити тему навколо свого нового кохання.

Артистка запевняє, що не руйнувала сім'ю cвого нинішнього бойфренда-танцівника Сергія Гуменюка.

Про це Аня написала у своєму Instagram:

"Доброго ранку. Зараз відкрила очі і не зрозуміла чи все по-справжньому? Невже через багато місяців стосунків ми зважилися трохи розповісти вам про них.️ Дякуємо за ваші добрі слова! Дякую за сотні комментов. Ми читаємо і нам дуже приємно)) І так... Ніхто і нічого не руйнував. Коли ми зустрілися, ми були два диких вовченя, які більше не бажали кохати і не мали здатності вірити".


Седокова запевняє, що ніхто нічого не розбивав

"У кожного з нас є минуле, що заподіяло нам достатньо болю. І моє і його серце було в бинтах, але ми знайшли один одного і стали цілющим ліками, що врятували нас. Навчилися знову ходити, любити і жити... Коли небудь я розповім... І повірте деяким буде соромно за їхні слова. А ця історія буде краща, ніж самий крутий сюжет кінофільму", - заінтригувала співачка.

Як відомо, Седокова тривалий час приховувла від загалу ім'я свого нового коханця. Ним виявився танцівник Сергій Гуменюк. До стосунків з Ганною він був одруженій із моделлю Танею Рубан. Остання зізналась, що екс-"ВІА Гра" стала однією з причин їхнього розлучення.

Фото з Instagram Седокової

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів