Кончаловський: Низький рівень довіри гальмує в Росії багато чого

25 червня 2014, 17:33

Російський режисер Андрій Кончаловський розповів про проблему в Росії.

На думку кінодіяча, низький рівень довіри гальмує росіян.

Про це Кончаловський написав у своєму Facebook.

"Низька довіра в нашій країні на будь-якому рівні - на роботі чи у сфері послуг - найбільша стаття непродуктивних "витрат". Мислимо за принципом - "виграв-програв". І цей низький рівень довіри гальмує в Росії дуже багато чого..." - впевнений режисер.


"Це серйозна проблема, в якій ми постійно живемо. Кожен запитаємо у себе - кому я взагалі вірю? Кому з друзів, начальників чи підлеглих я дійсно довіряю? Таких людей виявиться небагато, чи не так? А ви самі? Хто вірить особисто вам? Ну, можливо, найближчі люди, які вас добре знають", - додав він.

Кончаловський вважає, що росіян гальмує недовіра

Андрій Кончаловський вважає, що недовіра один одному - замкнуте порочне коло російської національної свідомості.

"Чи можна вибратися з цього кола? Змінити національну свідомість за наказом уряду, безумовно, неможливо. Але, думаю, щоб вибратися з вашого особистого "кола недовіри", вам потрібно жити так, щоб вам вірили. Якщо вам будуть вірити, ви будете довіряти. Це дуже важко. Знаю по собі..." - зауважив він.

Нагадаємо, Кончаловський, який свого часу підтримав Україну, минулого року потрапив у аварію. Найбільше за всіх постраждала його донька Марія. Та зараз дівчинка вже починає одужувати.

Фото з Facebook Кончаловського

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів