Вагітну Єфросиніну облаяв хам у страусиних штиблетах

30 червня 2014, 13:47

Телеведуча Маша Єфросиніна, яка наразі чекає на другу дитину, розповіла про неприємну ситуацію.

Днями жінку у присутності її маленької доньки облаяв якийсь чоловік.

Про це Маша написала у своєму Facebook.

Як розповіла телеведуча, інцидент мав місце у її улюбленому кафе під час сніданку.


"Сидимо ми, значить, з Наною, проводжаємо сонливість, і тут з сусіднього столу долинає, ну, ДУЖЕ потужний потік матірної мови, я б навіть сказала, там літературних слів не було! Я далеко не мораліст, сама можу "червоне" слівце пропустити, але це було неприпустимо голосно, мерзотно і старанно в плані матірних конфігурацій!" - написала вона.

Єфросиніна натрапила на матюкливого хама

Єфросиніна, не зволікаючи, підійшла до того, хто нецензурно висловлювався й заявила:

"Тут дитина і це громадське місце! Не могли б ви, будь ласка, контролювати свою мову!?".

"Майстер словесності в мить покрився такими ж пухирцями, які прикрашали його червоні страусині штиблети - мабуть, перекладав моє прохання зрозумілою йому "мовою", вдихнув глибше.... і на видиху випустив в мене ще більш витончену форму промов, від яких скукожився навіть його крокодиловий портфель! І це все при моїй дитині (видимість того, що я чекаю другу, його теж ніяк не збентежила)", - зауважила Марія.

Телеведуча зауважила, що з самого дитинства так і не зрозуміла, як правильно реагувати на таке хамство та низинні образи.

"Я, яка завжди може все пояснити і точно донести свої думки будь-якої адекватної людини, стою перед ось такою твариною, "обтікаю" і відчуваю себе абсолютно розгубленою і безпорадною! Єдине, що розумію, що відповідати йому тим же - це себе не поважати!" - додала вона.

"Скільки ж сміття ще в нашому суспільстві - як же потрібно не забувати про "прибирання" і не закривати на це очі! "Кожен сам прибиральник своїй території, мамуся", - спокійно промовила моя Нана – поїхали до книгарні, ми ж збиралися... Врятувала вона мене", - закінчила свою розповідь Єфросиніна.

Фото з Facebook Єфросиніної

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів