Майкл Джексон після смерті заробив $700 мільйонів

1 липня 2014, 15:02

Статки американського співака Майкла Джексона зросли на 700 мільйонів доларів, відколи артист раптово пішов із життя в 2009-му.

Досі заробити стільки після смерті не вдавалося жодній зірці, пише журнал "Forbes".

Убивство 50-річного Джексона викликало сплеск попиту на його музику. Лише до кінця 2009-го року та лише в Америці було продано 8,3 мільйона копій його альбомів. Компанія "Sony" уклала нову, 10-річну угоду з розпорядниками спадку Джексона на нечувано велику суму – чверть мільярда доларів.

Цирк дю Солей присвятив покійному поп-королю два своїх шоу: "Immortal" "One". Перше з 2011-го року принесло 300 мільйонів, від останнього очікують прибутків у 30-40 мільйонів доларів.


Майкл Джексон після смерті став багатший на 700 мільйонів

Фільм-концерт "This Is It" зібрав у світовому прокаті 260 мільйонів. Значний прибуток покійному артистові приносить угода з "Pepsi" та відеогра від "Ubisoft", героєм якої він є.

Майкл Джексон і за життя був талановитим підприємцем, який уклав чимало вигідних контрактів – на користь своїх спадкоємців. Зокрема в 1985-му році співак придбав 50% каталогу пісень компанії "Sony/ATV Music Publishing", що продовжує приносити йому дивіденди.

Як відомо, спадок Джексона має не лише прибутки, а й чималі видатки. Лише освіта трьох нащадків поп-короля в 2012-му році коштувала 3 мільйони доларів. Півмільйона щороку йде на охорону родичів Майкла.

Фото з Facebook Майкла Джексона

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів