Російський міністр скасував виступ Шурова у Москві

2 липня 2014, 13:34

Виступ гурту Дмитра Шурова "Pianoboy" у Москві скасували особистим розпорядженням екс-бойфренда Ксенії Собчак - міністра уряду Росії Сергія Капкова.

Про це повідомив продюсер Олексій Согомонов у своєму Facebook.

"Сьогодні, Сергій Капков, міністр уряду Москви і чогось ще, скасував особистим розпорядженням виступ "Pianoбой" в Москві, в рамках фестивалю "Вечір п'ятниці". Ми дякуємо організатором фестивалю за мужність і підтримку. А що робити з міністром, ви і без мене знаєте", - написав Согомонов.

Шуров не виступатиме на фестивалі у Москві

Цікаво, що після появи даної інформації, організатори фестивалю у Москві уточнили, що скасовано не лише виступ Шурова. Про це знову повідомив Согомонов у соцмережі.


"Друзі. Дві години тому я опублікував інформацію про скасування концерту "Pianoбой" у Москві. Після цього мені написали і подзвонили різні люди. Підсумком наших розмов став висновок: "Я (Олексій Согомонов), не володію офіційною інформацією про скасування концерту "Pianoбой". А отже, мій пост помилковий." Ок, я не буду сперечатися. Ось офіційна відповідь організаторів: "Вечір п'ятниці" скасовано. "Дивіться прикладена фото. Багато в Москві парків, друзі. Багато", - написав Олексій.

Согомонов показав скріншот з переписки з організаторами

У коментарі ТаблоID продюсер зазначив, що причини скасування фестивалю ніхто не пояснив.

Як відомо, ще раніше росіяни скасували концерти гуртів "Бумбокс" та "Океан Ельзи".

Фото з Facebook

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів