Депардьє: Я довіряю Путіну, він все робить для і заради Росії

3 липня 2014, 14:15

Французький актор із російським паспортом Жерар Депардьє долучився до хору тих, хто прославляє Володимира Путіна.

Артист заявив, що довіряє президенту Росії, і впевнений, що росіяни не мають жодного бажання "відкривати двері в хаос" в Україну.

Про це Депардьє повідав в інтерв’ю "Комсомольской правде".

Жерар зізнався журналістам, що цього року, так само як і минулого, слухав "пряму лінію" з Путіним.


"Так, я стежив за "лінією". Питання цього разу також не став би ставити: довіряю цій людині в плані політики, він все робить для і заради Росії", - впевнений актор.

Що ж до ситуації в Україні, куди Депардьє раніше залюбки їздив заробляти гроші, то й тут він не бачить вини Росії.

"Неможливо судити про ситуацію в Україні, не знаючи передісторії. І, на жаль, кожен день я стикаюсь з невіглаством у газетах. Тим не менш, останнім часом стали з'являтися інші точки зору: вже немає "злих" росіян і "добрих" українців", - зауважив він.

Депардьє розповів про "хорошого" Путіна й згадав про Україну

"У мене багато друзів в Україні. Я добре знав президента Ющенка. Так, це політика, але не можна вибирати між політичними інтересами і єдністю країни. Я впевнений, що у Росії немає жодного бажання "відкривати двері в хаос" в Україні", - додав артист.

Далі Жерар згадав "сльозливу історію", яку йому розповів сам Путін під час їхньої приватної зустрічі. Мова йшла про те, як батько російського лідера у часи блокадного Ленінграда був поранений і врятував свою дружину.

Відповів Депардьє й на запитання про своє особисте життя.

"Знаєте, особисте життя не завжди цікаве. Я живу в основному для моїх дітей. Решта - як пори року: іноді літо, іноді осінь..." - зауважив він.

А наостанок Жерар заявив про свій сильний зв'язок із Росією:

"Я зустрічаю росіян по всьому світу. І коли чую російську мову, моє серце наповнюється радістю. Ви мені цікаві. Все ж таки у мене сильний взаємозв'язок з Росією!".

Нагадаємо, свого часу Жерар Депардьє випустив годинник із написом "Пишаюсь бути росіянином".

Фото"Комсомольской правды"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів