Майлі Сайрус увічнила на собі мертвого собаку. ФОТО

7 липня 2014, 13:35

Американська співачка Майлі Сайрус, яка дуже тужила за своїм померлим песиком Флойдом, зробила собі татуювання в пам’ять про нього.

Більше того, зірка ще й друзів на це підбила.

Фото Майлі виклала у себе в Instagram.

Сайрус показала нове татуювання на честь померлого собаки

На боці під лівою рукою в Сайрус тепер красується зображення Флойдової морди в кружечку та напис: "Із невеликою допомогою моїх друзів". Як відомо, таку назву –"With a Little Help from My Friends" - має пісня "The Beatles" 1967-го року.


На одній зі світлин, які продемонструвала співачка, такі ж татуювання, вочевидь, зроблені за компанію, є і й у двох її друзів.

Нагадаємо, улюбленого песика Сайрус утратила в квітні. Мама згорьованої зірки спробувала втішити її новим цуценям, але його довелося повернути, бо для Майлі то виявилося зарано.

Згодом артистці таки трохи полегшало, і вона взяла собі нового улюбленця – Ему Койна Сайруса.

Новий песик Майлі - Ему

"Такого, як Флойд, ніколи не буде. Між нами був такий глибокий зв’язок, що його не замінити, і я не намагаюся. Я ніколи ніким не заміню Флойда, і мені знадобився час, щоби це зрозуміти", - написала зірка.

"Ми провели дуже особливу поминальну службу на Флойдову честь, і я відчула, що мій янгол Флойді дав Ему своє благословення…", - поділилася Майлі.

Фото з Instagram Майлі Сайрус

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів