Джорджу Клуні народять первістка?

7 липня 2014, 12:46

Подейкують, невловимий голлівудський холостяк Джордж Клуні скоро стане не лише законним чоловіком адвоката Амаль Аламуддін, а й татусем.

Наречена вже при надії, тому закохана пара квапиться з весіллям. Воно відбудеться восени.

Про це повідомляє журнал "ОК!", посилаючись на власні джерела.

Наприкінці червня родичі 53-річного Клуні та Аламуддін з’їхалися на італійську віллу нареченого. Метою було не лише знайомство майбутніх сватів та планування весілля. Зі слів джерел, закохана пара хотіла оголосити батькам про вагітність Амаль, якій уже три місяці.


"На додачу до того, що мати Амаль бажала познайомитися з його батьками перед весіллям, Джордж із тих чоловіків, що наполягають на тім, щоби новину про вагітність повідомляти батькам особисто", - зазначив інформатор.

53-річний Клуні вперше стате татком?

"Отже через той факт, що до нього прилетіли всі (родичі), люди почали шепотітися, що Амаль при надії", - повідомив він.

Як розказало джерело, в 36-річної худенької Амаль уже навіть почав вимальовуватися животик. Проте вони з Джорджем мають намір якомога довше приховувати свій секрет від широкого загалу.

"В Амаль невелика опуклість в районі живота, що було видно під сукнею… Але коли подруга спитала її про це, вона зашарілася – проте відмовилася відповісти", - розповів інформатор.

Кажуть, що Клуні має намір влаштувати для коханої весілля її мрії. Лише на святковий декор піде 2 мільйони доларів. Скоріше за все, свято відбудеться на віллі на озері Комо. За боярина буде Бред Пітт.

До слова, вони з Анджеліною Джолі вже почали "обробляти" Джорджа на тему того, що йому з Амаль варто не лише народити власних дітей, а й подарувати сім’ю якомусь знедоленому малюкові.

Нагадаємо, років зі п’ять тому Кліну зізнавався, що діти його взагалі дратують. Він жартував, що запрошує в гості Енджі та Бреда з шістьма дітлахами, щоби зайвий раз собі нагадати, який він щасливчик, що такого не має.

Прінтскрін з сайту "ОК!"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів