З балкону Вольнової зняли відео перестрілки з коментарями проти Майдану

7 липня 2014, 14:07

Телеведуча Світлана Вольнова стала свідком перестрілки на Майдані в ніч з 6 на 7 липня. Крім того, на її балконі було знято відео цієї перестрілки, автор і коментатор якого заявив, що готовий сам перестріляти усіх на Майдані.

Власними враженнями від побаченого світська діва поділилася у Facebook.

"Щойно чула постріли і бачила перестрілку на Майдані. Якесь угруповання вирішило поставити свої умови революціонерам. Схоже на ультрас (виглядають як скінхеди). У районі мешканців Майдану вершать свій самосуд люди з автоматами. Хто це? Бандити? Або хтось з людей влади?" - обурилася Світлана.

Вольнова з балкону своєї квартири спостерігала за пострілами на Майдані

"Страшне одне... Це відбувається в центрі Європи, в столиці нашої України, Києві. Мати таке вогнище напруженості - це проблема нашої влади. Постріли тривають", - написала Вольнова.


Також вона спочатку розмістила відео, зняте її друзями-бізнесменами. До речі, імена загадкових друзів Вольнова розкривати відмовилася.

Варто підкреслити, що коментарі автора відео кардинально розходяться з тим, що написала Вольнова. Так, зокрема, на відео прозвучала фраза: "Був би в мене автомат, я б зараз по них би пуляв".

До речі, запис провисів на сторінці Світлани недовго. Вона його все ж таки видалила.

Набагато пізніше, вже після того, як відео з її балкону облетіло мережу, Вольнова заявила, що посварилася з друзями через їхні коментарі. Мовляв, як вони можуть таке казати, коли на Майдані люди кров проливали.

ДИВІТЬСЯ ВІДЕО (присутня нецензурна лексика):

Фото з Facebook, відео з YouTube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів