Фріске переїхала до Прибалтики. ФОТО

8 липня 2014, 10:59

Російська співачка Жанна Фріске перебралася до Прибалтики.

Вперше за довгі місяці боротьби з раком співачка встала на ноги. Медики з Німеччини та США навіть дозволили Жанні поїхати на все літо відпочивати.

Наразі Фріске із мамою, цивільним чоловіком Дмитром Шепелєвим та сином Платоном мешкають у Прибалтиці. Там сім'я знімає будинок в тихому селищі, пише "Super.ru".

У денний час співачка відпочиває в будинку в оточенні близьких, а вечорами вся сім'я повним складом вибирається до моря.


Жанна з мамою гуляють біля моря

Поки Шепелєв здійснює спортивні пробіжки вздовж узбережжя, за маленьким Платоном, який вже почав ходити, доглядає помічниця. Сама Жанна, одягнена в зручний спортивний костюм, неспішно прогулюється пляжем і жваво спілкується з мамою.

Вона не цурається людей - компанію Фріске на пляжі частенько складають місцеві жителі з маленькими дітьми, які із задоволенням грають з Платоном.

До слова, саме у тихому приморському селищі 8-го липня артистка й відзначає свій ювілей - 40-річчя.

Поруч з Фріске її коханий Дмитро Шепелєв, 1-річний син Платон, мама та няня для малюка

Як відомо, лікарі кажуть про ремісію: до Жанні поступово повертається зір, частково втрачений через пухлину, вона помітно схудла, і найголовніше - встала на ноги і вже може пересуватися без інвалідного візка.

Про свій діагноз Фріске дізналася майже рік тому в Маямі, через кілька місяців після народження дитини. Незважаючи на вирок лікарів - неоперабельна пухлина мозку - вона вирішила боротися з важкою хворобою.

Спочатку за її життя боролися німецькі медики, потім - найкращі лікарі онкоцентрів Нью-Йорка і Лос-Анджелеса.

Нагадаємо, нещодавно батько співачки натякнув, що Жанна вже незабаром повернеться до Росії.

Фото "Super.ru"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів