Батько Джолі розкритикував Обаму

15 липня 2014, 17:16

Батько Анджеліни Джолі голлівудський актор Джон Войт у прямому ефірі розкритикував президента США Барака Обаму.

Під час шоу на телеканалі "Fox" 75-річний актор-республіканець сказав, що не вважає адміністрацію Обами національним надбанням, повідомляє "NY Daily News".

Войт пояснив свою позицію тим, що, на його думку, політика чинного президента США не варта стількох жертв, які понесла Америка під час подій на Близькому Сході.

"П'ять років тому я попереджав, що Обама рознесе цю країну на частини, що він стане причиною громадянської війни. Тепер же, заднім числом, ми бачимо, як багато чого з цього збулося..." - зауважив батько Джолі.

Батько Джолі сказав все, що думає про політику Обами

"Мій найбільший біль полягає в тому, що ми принесли тисячі життів наших героїв у жертву Іраку просто для того, щоб президент Обама вивів звідти війська і залишив країну на розтерзання терористам. І що він про це говорить? Нічого", - додав він.

Джон Войт також згадав і про Росію:

"Губернатор Ромні попереджав нас про агресію з боку Росії, і тепер ми бачимо, що його страхи не були безпідставними. І що Обама думає про це? Та нічого...".

Далі батько Анджеліни закликав людей з усього світу звернути уваги на Америку.

"Мої дорогі друзі по всьому світу, зверніть увагу на те, що відбувається у великій Америці. Відстоюйте свої права! Не бійтеся говорити про несправедливість, коли ви її бачите. А ми давайте ж повернемо нашу країну до того, чим вона колись була, знову зробимо її сильною, повної любові до життя і свободи Америкою. Так благословить нас Господь", - наголосив він.

Прінтскрін з шоу телеканалу "Fox"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів