Білан будує дім зі скляною підлогою за мільйон євро

17 липня 2014, 14:07

Російський співак Діма Білан вже багато років мріє перебратися за місто у власне помешкання.

І от бажання артиста практично втілилося в життя - нині Діма доводить до ладу будинок, в який вклав більш ніж мільйон євро.

"Багато років заробляв на цей будинок. Довелося навіть взяти кредит, влізти в борги. Та проте у мене тепер є місце, де я почуваюся абсолютно комфортно, можу розслабитися", - розповів "Комосомольской правде" співак.

Двоповерховий котедж Білана площею близько 400 квадратних метрів розташований неподалік від престижного Ново-Ризького шосе. Як вдалося дізнатися журналістам, будинок обійшовся артистові більш ніж у мільйон євро.


Білан вже давно мріяв жити за містом

Наразі будівництво ще триває: не завершена внутрішня обробка, не оформлена прилегла територія.

"Ділянка досить велика - 24 сотки землі, тому, думаю, знайдемо місце і для городу. Посадимо дерева, редиску, зелень усіляку", - заявив Діма.

До слова, для свого "гніздечка" він не шкодує грошей та ідей.

"Будинок у мене в пацанському стилі, але є й антикварні речі. Наприклад, одна зі стін, можна сказати, ХIХ століття. Цеглу, що пішла на кладку, мені привезли з Пітера - вони залишилися від демонтажу старовинних будівель - заводів, цукеркової фабрики, наприклад", - пояснив він.

Так виглядає "пацанське" помешкання Діми

На думку Білана, навіть у солідному будинку повинно бути щось хлоп'яче. Так би мовити, втілення дитячих бажань:

"У мене там є потаємні кімнати, як у стародавніх замках. Скажімо, стоїть звичайна на вигляд шафа. А насправді за нею ховається ще одне приміщення. Є ще багато незвичайних речей. Приміром, крісло у формі яйця, яке їздить по стелі. І скляна підлога, якою навіть мені іноді страшно ходити. Ну і звичайно ж, горище, де можна зберігати свої старі речі".

До речі, Діма запевняє, що готує і прибирає на всіх 400 квадратних метрах сам. І навіть доглядати за городом планує без допомоги садівника.

Фото "Комсомольской правды" та з Facebook Білана

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів