Дочку Вілліса і Мур рятують від алкоголю та наркотиків?

7 серпня 2014, 13:13

Подейкують, 20-річна донька акторів Брюса Вілліса та Демі Мур Таллула лягла на лікування до одного з реабілітаційних закладів у штаті Аризона.

Дівчину рятують від алкогольної та наркотичної залежності. Днями ж Таллула записала відеозвернення, де розповіла, що підлітком страждала від розладу психіки.

Про це пише "Contact Music" з посиланням на журнал "Star".

Першою буцімто забила на сполох старша сестра Таллули, Скаут, коли заскочила ту за вживанням кокаїну. Таллула згодилася відвідувати зустрічі Анонімних алкоголіків. Згодом вона зізналася в своїх проблемах матері, і Демі переконала дочку поїхати до реабілітаційного закладу.


"Демі підставила плече, щоби Таллула на ньому виплакалася, що їй було конче потрібно. Демі шокувало зізнання Таллули, але вона знає достатньо для того, щоби не судити. Вона знає, що була потрібна своїй доньці, і рада, що була поруч, аби їй допомогти", - каже джерело.

Дочка Мур і Вілліса лікується від залежності?

Таллула і раніше завдавала батькам чимало клопоту. Як розповіла сама дівчина, що з 13 років вона страждала від дисморфофобії – психічного розладу, при якому людина занадто переймається власним тілом та його недосконалістю.

Вілліс пригадала, що підлітком катувала себе голодом та навмисне підбирала провокаційний одяг, пише "The Daily Mail".

"Я була в пастці в цьому тілі. Я почала морити себе голодом і втратила скільки-то там кілограмів та стала десь 95 фунти (43 кіло). Коли я втратила мої форми, і коли мої цицьки зіщулилися в ніщо, і я стала обезформленою. Це загнало мене у клітку ще більше", - поділилася Таллула.

У відеоролику дівчина, щоби довести, що вже перебуває в злагоді зі своєю зовнішністю, роздягається до спіднього.

Нагадаємо, кілька тижнів тому Таллула у своєму Instagram заявила, що вагітна.

Фото з Instagram Таллули Вілліс

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів