Сьюзан Сарандон займається боксом

7 серпня 2014, 16:28

У майбутньої онучки Сьюзан Сарандон буде весела і спортивна бабуся-боксер.

67-річна кінозірка розповіла, як вона підтримує хорошу фізичну форму.

Про це пише "People".

"Хтось подарував мені заняття (з боксу), а потім я продовжила, і мені сподобалося. Мені подобається тренажерний зал. Із боксерами дуже весело, і так весело бити – це навантаження!", - поділилася Сьюзан.


"Якщо хочеш красиво старіти, то не пали і, може, смійся побільше, виконуй нормальну кількість фізичних вправ, добре їж і тримайся подалі від сонця, це, мабуть, основне… Так само як треба мати прекрасну команду з макіяжу та зачісок, ось у чому насправді секрет", - пожартувала акторка.

Сарандон має гарне тіло завдяки боксу

Окрім занять боксом, Сарандон проводить по 30 хвилин на біговій доріжці, а Нью-Йорком намагається пересуватися пішки чи на велосипеді.

Актриса, котра вже ось-ось очікує народження своєї першої онучки, сподівається, що з неї буде хороша бабуся. Сарандон зізнається, що так і не навчилася плести, але намагатиметься робити все, чого від неї знадобиться дівчинці.

"Головним чином я розглядаю себе як створювача спогадів для моїх дітей та онуків. Возити їх у різні місця, робити з ними всякі речі – це моє. Вона (донька) може лишатися на хазяйстві, а я займатимуся веселощами", - пообіцяла Сьюзан.

Нагадаємо, в дочки зірки, актриси Єви Амуррі Мартіно, буде дитина від чоловіка Кайла.

Фото з Тwitter Сьюзан Сарандон

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів