Крус і Бардему оголосили бойкот

12 серпня 2014, 16:34

Акторське подружжя Пенелопа Крус та Хав'єр Бардем, схоже, ризикують залишитися без солідного шматка роботи.

Позиція акторів щодо подій в Ізраїлі викликала серйозну негативну реакцію керівництва голлівудських студій. Вони навіть готові оголосити Хав’єру та Пенелопі бойкот, повідомляє "The Independent".

Ще у червні Крус та Бардем разом із 100 діячами культури підписали відкритого листа, в якому військова операція в секторі Газа названа "геноцидом ізраїльської окупаційної армії".

Така позиція акторського подружжя викликала гнів у топ-менеджерів голлівудських кіностудій.


Крус і Бардем ризикують залишитися без роботи в Голлівуді

Один з найкращих продюсерів Голлівуду заявив, що він був "в люті від Хав'єра і Пенелопи" і зауважив, що він навряд чи хоче в майбутньому співпрацювати з цією парою.

І хоча пізніше Пенелопа пояснила, що підписала того листа, аби сприяти "миру в Ізраїлі та Газі", та це не знизило градус напруги.

Так, виконавчий директор Relativity Media Райан Каванаф заявив, що позиція Крус та Бардема "змусила його кров кипіти".

"Як онук тих, хто пережив Голокост, я знаю, що будь-хто, хто називає "геноцидом" дії самооборони, які чинить Ізраїль, або неосвічений і не повинен коментувати це, або ж дійсно справжній антисеміт", - зауважив він.

Дехто у Голлівуді взагалі заявив, що Крус і Бардем повинні "повісити голови від сорому" через додавання олії у "вогонь антисемітизму, який бушує в усьому світі".

Прінтскрін "The Independent"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів