Собчак: Ідея "Кримнаш" гріє серце…

13 серпня 2014, 16:46

Російська телеведуча Ксенія Собчак визнала, що її подобається ідея, що тепер "Кримнаш" та вона не готова за це платити.

Білявка не приховує, що її обурюють продуктові санкції від Путіна й вона побоюється, що наступним кроком стане закриття кордону Росії.

Свої страхи та натяки, що вразі чого вона втече з батьківщини, Ксюша озвучила у блозі на "Сноб".

"Чому ми повинні жертвувати устрицями? Заради чого? Чому всіх потенційних споживачів смачної, здорової і, головне, свіжої західної їжі позбавили їх невеликого буржуазного щастя?" - обурилась Собчак.


Телеведуча зізналась, що не може зрозуміти дій Путіна:

"Володимир Володимирович - досвідчений політик. Його можна любити або не любити, але він не дурень. Мені щиро цікаво: невже він думає, що в цій війні санкцій у нас реально є хоч один шанс на виграш? Як можна всерйоз влаштовувати "гонку санкцій" з противниками, які за економічною потужністю перевершують нас в 8 разів (саме такою різниця в ВВП Росії і США)?".

Собчак зізналась, що її гріє ідея "Кримнаш", але все одно відпочиває за кордоном

На думку Ксенії, зрештою "за кримські видрючування" заплатить кожен – спершу багатші, потім й бідні росіяни.

А далі Собчак взагалі зізналась, що їй подобається ідея "Кримнаш", але вона не готова платити за це.

"Хоч мені, російській людині, сама ідея "Кримнаш" гріє серце, але вже не настільки, щоб за це платити з власної кишені. Впевнена, як і багатьом", - написала вона.

"Як ми всі опинилися в цій точці? Помітили, як стрімко це сталося? Що дає вам надію, що ще через два місяці не введуть виїзні візи або кожен захищає цінності західного світу не буде оголошений "ворогом народу"?" - боїться майбутніх "санкцій від Путіна" білявка.

Наостанок Ксюша запропонувала усім росіянам чесно відповісти на запитання: "Якщо ви будете знати, що завтра закриють кордони, ви поїдете, скочивши на останній поїзд Москва - Рига? Або залишитеся?".

"Я ось відповіла і сплю спокійно. Я розумію, що ракова пухлина країни перейшла в останню стадію. Немає сенсу наколювати хворого недіючими ліками, щось вживати й боротися. Я смиренно чекаю фіналу всій цій захоплюючої, але сумної історії. Ніяких більше устриць белон", - закінчила свій опус Собчак.

Фото з Instagram Собчак

санкцій від Путіна

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів