Чадов: Не говоритиму з Кличком і Русланою, поки не прозріють

14 серпня 2014, 13:00

Російський актор Олексій Чадов заявив, що став жертвою провокації українських активістів.

Артист запевняє, що його втягнули в акцію підтримки біженців південного сходу України.

У коментарі "Super.ru" Олексій розповів, що шокований тим, як його давнє інтерв'ю використовували в агітаційному ролику на підтримку України.

"Це інтерв'ю було знято три роки тому на Україні. Ми приїхали, як волонтери, в дитячий будинок привітати дітей з Новим роком. Те, що моє інтерв'ю використали зараз - це різкий маневр. Це не дивно, що український уряд готовий піти на все, в тому числі і на такі некоректні дії", - заявив він.


Чадов поспішив додати, що зараз не має нічого спільного з зірками, в кадрі з якими він з'явився в агітаційному відео. Зокрема, з актором Володимиром Зеленським, з яким Олексія вже багато років пов'язує дружба.

Чадов відхрестився від підтримки України і заявив, що переживає за Росію та Путіна

"Я не спілкуюся з Володимиром Зеленським, Віталієм Кличком і співачкою Русланою, які взяли участь у цьому ролику. Поки люди не дізнаються правду, не зроблять висновки і не дійдуть до суті, розмовляти безглуздо. Залишається набратися терпіння і чекати, поки у них не настане прозріння", - заявив пафосно російський актор.

Наостанок Чадов запевнив, що він всім серцем переживає за Росію та Путіна.

"Я дуже переживаю за простий народ - і за українців, і за росіян. Переживаю за свою країну, яка зараз через зраду найближчого сусіда потрапила в таку складну ситуацію. Я розумію, як складно знову домогтися миру між нами. Я дуже переживаю і вболіваю всім серцем за свою країну, за свого президента і за команду дипломатів, які борються за справедливість", - заявив він.

Фото "Super.ru"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів