Кобзон шкодує, що тепер не зможе їсти українське сало

14 серпня 2014, 15:23

Російський співак та депутат Йосип Кобзон, який не цурається підтримувати антиукраїнську політику Путіна, зрозумів, що тепер залишиться не лише без хамону, а й без сала.

Спершу артист почав запевняти, що продуктові санкції "великого Пу" - це дуже добре, й взагалі є купа аналогів заборонених продуктів.

"Нарешті почне розвиватися наше господарство! У цьому закордон, який перестав з нами рахуватися, нам допоможе. Не скидайте з рахунків і наших євразійських друзів – Казахстан і Білорусь з Митного союзу нам підсоблять завжди. Потреби ніякої не буде, та й санкції, впевнений, довго не протримаються, все повернеться на круги своя", - заявив "Собеседнику" Кобзон.

Артист зауважив, що любить все російське, особливо помідори, огірки, баклажани, яблука, сливи, полуницю.


"Іноді імпортні ягоди і фрукти вражають мене блиском, розмірами, рівністю форм, але на смак наші краще. Засмучений тільки, що буде завдано збитків західній економіці, але всьому іншому я радий", - додав він.

До Кобзона дійшло, що він залишиться без сала

Співак вже вигадав, що оливкову олію замінить на соняшникову, а солоденьку діжонську гірчицю на гостру російську.

А от замінити хамон на сало Кобзон не зможе.

"Що, хамон? Хамону ми відповімо українським салом! Як, його теж не купиш через санкції? От не знав... Так, сало - це велика втрата, це дійсно шкода..." - заявив артист, якому, судячи з його попередніх заяви, самих українців не шкода.

Нагадаємо, нещодавно Кобзон заявив, що залюбки відмовиться від звання почесного громадянина Дніпропетровська та запевняв, що Путін хоче допомогти українцям, але "в нього зв’язані руки".

Фото з newsmusic.ru

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів