П'єр Рішар відмовився купувати кримські виноградники

15 серпня 2014, 11:49

Французький актор П'єр Рішар заявив, що як митець не може ставати на жодну сторону у нинішній ситуації між Україною та Росією.

Окрім цього артист запевнив, що не збирається купувати виноградники у Криму.

Про це Рішар розповив в інтерв'ю напередодні свого 80-річчя, яке цитує "Газета.ру".

П'єр зауважив, що не збирається наслідувати приклад свого давнього друга Жерара Депардьє та купувати виноградники в Криму.


"Жерар скуповує виноградники по всьому світу. Це справжній винний негоціант. У мене інший підхід до виноробства. Мені вистачає мого господарства на півдні Франції "Chateau Bel Eveque". Я вкладаю в нього всього себе", - пояснив він.

П'єр Рішар не хоче купувати виноградники в Криму й заявляє, що він поза політикою

Однак Рішар зазначив, що пробував кримські вина: "Деякі з них дуже хороші. Втім, існування в Криму давньою виноробної традиції не дивно. Місцевий клімат дуже схожий з тим, що на півдні Франції".

На питання про ситуацію в Україні комік заявив, що як діяч мистецтва не може вставати на чиюсь сторону, однак дуже схвильований тим, що відбувається.

"Знаєте, іноді в моє господарство приїжджають одночасно російські і українські туристи. Вони розмовляють однією мовою, і ніякої ворожнечі між ними не відчувається. Всі проблеми від політики", - зауважив француз.

П'єр Рішар також зізнався, що знову хоче приїхати до Росії.

"Мені здається, що я більше подорожував по Росії, ніж самі росіяни. В кожному місті на мене чекав дивовижний прийом. Я дуже вдячний російському глядачеві і знову хотів би приїхати до вас з гастролями", - сказав артист.

До слова, минулого року Рішар заявляв, що не проти отримати громадянство Росії.

Фото з фант-сторінки Рішара у Facebook

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів