Наречена Кличка розкрила стать майбутньої дитини

26 серпня 2014, 10:58

Американська актриса Хейден Пенетьєрі, яка чекає на дитину від боксера Володимира Кличка, не втрималась й розповіла про стать майбутнього малюка.

Як з'ясувалося, у Володі та його "Дюймовочки" буде донечка.

Про це Хейден розповіла у понеділок, коли вийшла на червону килимову доріжку телевізійної премії "Еммі", пише "People".

"Я не можу дочекатися, коли вона народиться", - зізналась 25-річна акторка.


На що телеведуча, яка брала інтерв'ю у Пенетьєрі, вигукнула: "Це дівчинка?!"

"Так, це маленька дівчинка", - підтвердила Хейден, яка вийшла в люди у відвертій сріблястій сукні з декольте майже до пупа.

Хейден у відвертій сукні розповіла, що народить дівчинку

Майбутня матуся зізналась, що вона вже мріє ходити по магазинах та купувати донечці все необхідне. Окрім цього наречена Кличка взялася й за облаштування дитячої кімнати.

"Я хочу пофарбувати кімнату... Я працюю з моїм дивним декоратором Беном Вандивером, який робив будинок для "Нешвілль". Він намагається зробити так, щоб не довелося міняти все у кімнати, коли донька виросте", - пояснила Пенетьєрі.

За словами Хейден, вони з Володимиром вже розмірковують над інтернаціональним іменем для доньки.

"Ми повинні переконатися, що це американське і українське ім'я в той же час. Ми все ще працюємо над цим, але у нас є кілька варіантів", - пояснила актриса.

Наостанок Пенетьєрі додала, що вагітність змушує її поїдати велику кількість курячого супу з локшиною.

"Вагітність, ймовірно, просто акцентувала мою тягу до курячого супу. Але я завжди любила суп з курятиною і локшиною", - зауважила вона.

Нагадаємо, первісток Володимира Кличка та Хейден Пенетьєрі має з'явитися на світ наприкінці цього року. Боксер планує бути присутнім на пологах й подумує закінчити свою спортивну кар'єру після народження доньки, аби та не бачила татуся на ринзі.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів