Князь Монако передав крижану естафету президенту Франції

4 вересня 2014, 11:50

Князь Монако Альбер II взяв участь у всесвітній благодійної акції "Ice Bucket Challenge".

На своїй сторінці у Facebook монарх розмістив відео, на якому він обливає себе холодною водою з відра, стоячи на високій скелі, з якої відкривається мальовничий вид на Монако.

Заявивши, що для нього велика честь взяти участь у цьому марафоні, Альбер за традицією передав естафету трьом іншим людям. Зокрема, кинув виклик президенту Франції Франсуа Олланду.

"Я дуже радий і пишаюся можливістю взяти участь в цьому незвичайному проекті, і я буду радий особисто зробити пожертвування в фонд ALS", - сказав князь Монако.


Як повідомив Альбер II, пропозицію взяти участь в цій акції він отримав одразу від двох знайомих: ірландця Едді Джордана, засновника гоночної команди "Формули-1" "Джордан", і його співвітчизника Брайана О'Дрісколл - багаторічного капітана збірної Ірландії з регбі.

Принц Монако вилив на себе відро води

Сердечно подякувавши їм за цей "виклик", монарх у свою чергу запропонував узяти участь в акції президенту Франсуа Олланду, засновнику компанії "Найк" Філу Найту і кронпринцу Норвегії Хокон.

Нагадаємо, флеш-моб "Ice Bucket Challenge" організував благодійний фонд по боротьбі з бічним аміотрофічним склерозом.

Кожен учасник повинен вилити на себе відро холодної води, розмістити в мережі відеозапис процесу і перевести на рахунок благодійного фонду ALS Association не менше 10 доларів. Після цього вони можуть кинути виклик друзям. Ті ж, хто не виконає завдання протягом доби, за задумом організаторів повинен пожертвувати 100 доларів на користь фонду хворих.

В України ж подібний флеш-моб проходить на підтримку АТО, армії чи хворих дітей. Днями крижаною водою облилося сімейство президента Петра Порошенка.

Скріншот з відео

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів