Одеський виступ екс-соліста "Modern Talking" розлютив росіян

5 вересня 2014, 15:44

Колишній соліст гурту "Modern Talking" Томас Андерс виступив на дні міста Одеси.

Однак російські ЗМІ одразу ж записали артиста фактично у "зрадники Росії" та трактували його спів в українському місті, як "підтримку військових дій на Україні".

"Улюбленець покоління 80-х, учасник легендарних "Modern Talking" Томас Андерс, що практично "прописався" з гастролями на території Росії, підтримав Україну", - пише "Супер.ру".

Днями Андерс взяв участь у великому концерті до дня Одеси. Та російські журналісти вирішили, що це був не просто святковий концерт, а скоріше "політична акцію на підтримку української армії, що бомбить південний схід країни".


Одеський виступ Томаса Андерса російські ЗМІ одразу ж охаректиризували, як "підтримку української армії, що бомбить південний схід країни"

"На концерті звучали пісні виключно національною мовою. Український співак Олександр Пономарьов відкрив захід гімном країни, а ведучі фестивалю почали програму словами "Слава Україні"!. Вихід самого Андерса упереджав виступ головного музичного рупора воюючої України - групи "Океан Ельзи", - пише видання.

Та,схоже, найбільше росіян розлютило те, що Томаса Андерса "не збентежила ані люта політична спрямованість концерту, ані явні антиросійські гасла, що звучали зі сцени".

За даними видання, Одесою 51-річний артист пересувався на лімузині і жив в п'ятизірковому готелі. Охорона не підпускала до знаменитості жодної сторонньої людини – буцімто особливою вимогою Андерса стало те, щоб усе оточення трималося від нього на пристойній відстані в цілях безпеки.

До слова, вже в середині вересня Томас Андерс планує виступити зі своїм черговим шоу в Росії.

Фото "Супер.ру"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів