Вагітна Куніс занервувала й перестала пускати до себе людей

8 вересня 2014, 13:25

Актриса Міла Куні, яка незабаром має народити своє перше дитя, почала нервувати з цього приводу.

Ще нещодавно 31-річна майбутня матуся сприймала свою вагітність спокійно, але тепер Міла відчула тривогу. Про це пише "Us Weekly" з посиланням на джерело з оточення зірки.

Зокрема, Куніс хвилюється через свого коханого Ештона Катчера та його любов до небезпечних пригод.

У травні цього року Ештон потрапив в невелику аварію на своєму мотоциклі, яка завдяки щасливому випадку не стала для нього роковою. Це дуже рознервувало Куніс. І от тепер жінка зажадала, аби коханий був більш обачним.


"Куніс зажадала від Ештона, щоб він трохи прикрутив свою любов до швидкості і всіляких ризикованих справ. Справа в дитині. Вана скоро з'явиться на світ, і Міла хоче, щоб Ештон був обережнішим", - розповів інсайдер.

Міла перестала пускати купу людей до себе до дому

Джерела також стверджують, що пара уникає не лише натовпу, але і великої кількості людей у власному будинку. Катчер - любитель гучних вечірок і величезної кількості гостей, зараз вимушений відмовитися також і від своїх колишніх звичок.

Тепер у будинок Міли й Ештона вхожі тільки найближчі родичі і друзі.

До слова, майбутній татусь як може розважає кохану. Він водить її на побачення, годує її улюбленими гамбургерами і морозивом, разом з нею відвідує курси для майбутніх батьків.

Катчер планує бути присутнім на пологах, щоб підтримати Мілу й на власні очі побачити появу на світ своєї дочки.

Наразі ж пара вже практично завершила ремонт дитячої кімнати в їх новому маєтку, який вони нещодавно придбали за десять мільйонів доларів у Беверлі-Хіллз.

Фото з фант-сторінки Міли і Ештона в Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів