Лайза Міннеллі зламала хребет

11 вересня 2014, 12:07

На американську актрису та співачку Лайзу Міннеллі чекає серйозна операція. 68-річна зірка упала і серйозно пошкодила хребет.

Про це сама Лайза розповіла "New York Post".

Артистка бідкалася, що через травму не змогла провести в останню путь свою подругу, акторку Джоан Ріверс, котра пішла з життя минулого тижня.

"Я не змогла прийти на похорон Джоан Ріверс, хоча страшенно хотіла, бо я любила її – проте не змогла прийти, бо я не можу ходити. Я у ліжку. Готуюся до операції", - поділилася Міннеллі.


Лайзу Міннеллі прооперують

"Я зламала поперек. Пригадуєте, кілька років тому я була в інвалідному візку, бо в мене були проблеми з хребтом? Потім мене прооперували. А тепер знову. Вони мають його скріпити", - розповіла зірка.

Лайза знову травмувалася через своїх собак.

"Я брала на руки моїх собак – а вони стрибали. І я закрутилася і впала. Подумала, що нічого не сталося. Проте сталося. Сталося дещо. Після рентгену з'ясувалося, що я його (хребет) зламала, і його треба скріплювати. Операція на наступному тижні", - повідомила артистка.

Як відомо, в 2011-му Лайза перечепилася через свого пса та зламала ногу в трьох місцях. Минулої осені отримала так само потрійний перелом зап'ястку. Незважаючи на травми, обидва рази зірка не скасовувала запланованих виступів.

Фото з Facebook Лайзи Міннеллі

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів